‘Ένα υπέροχο βίντεο για τον Όλυμπο

olympusroute

Μία ομάδα ανθρώπων που μοιράζονται το ίδιο πάθος για τη φύση, τα ταξίδια και την εξερεύνηση, επισκέφθηκε πρόσφατα τον Όλυμπο και δημιούργησε ένα υπέροχο βίντεο.

 Η ομάδα ακολούθησε τη διαδρομή Γκορτσιά – Πετρόστρουγκα – Οροπέδιο – Ζωνάρια – Πριόνια και κινηματογράφησαν μοναδικές στιγμές που προσφέρει το μυθικό βουνό.

Mythical routes on Olympus Mountain

«Λίγες μέρες πριν κλείσουν τα καταφύγια βρεθήκαμε στον Όλυμπο για να καταγράψουμε την εμπειρία μας και να τη μοιραστούμε μαζί σας.

Τα καταφύγια έσφυζαν από ζωή και η διάθεση του κόσμου ήταν ιδιαίτερα ανεβασμένη. Οι συζητήσεις για τις χειμερινές αποδράσεις ήταν στο επίκεντρο!

Ακολουθήσαμε τη διαδρομή Γκορτσιά – Πετρόστρουγκα – Οροπέδιο – Ζωνάρια – Πριόνια.  Είναι μια διαδρομή που έχουμε επιλέξει αρκετές φορές, αλλά η συγκεκριμένη εξόρμηση είχε διαφορετικό χαρακτήρα. Σκοπός ήταν να κινηματογραφήσουμε τις μοναδικές στιγμές που προσφέρει το μυθικό βουνό.

Βιντεοσκοπήσαμε το μαγευτικό δειλινό από την Πετρόστρουγκα, μείναμε σε αντίσκηνα στο Οροπέδιο, φωτογραφήσαμε τον έναστρο ουρανό με φόντο τον θρόνο του Δία και είδαμε την Ανατολή από την κορυφή του Προφήτη Ηλία.

​Ο χρόνος πεζοπορίας διπλασιάστηκε, καθώς η κινηματογράφηση απαιτούσε πολλές στάσεις και ο εξοπλισμός βάραινε αρκετά τα σακίδιά μας.

Μπορεί να κοιμηθήκαμε λίγο, το βάρος να ήταν πολύ, όμως το αποτέλεσμα αντάμειψε τον κόπο μας»!

Περίσσότερα για την ομάδα εδώ

Image

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Image
Image