Τί περιλαμβάνει το πρόγραμμα τουριστικής προβολής του Δήμου Κατερίνης

epitropitoyristik

Έξι διαφορετικούς τομείς δράσεων περιλαμβάνει το πρόγραμμα τουριστικής προβολής του Δήμου Κατερίνης, που παρουσιάστηκε και εγκρίθηκε στην τρίτη συνεδρίαση της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής, πρόταση που θα έρθει προς ψήφιση και στο δημοτικό συμβούλιο.

Οι τομείς αναφέρονται στο τουριστικό μάρκετινγκ, δράσεις προβολής και διαφήμισης, συμμετοχή σε εκθέσεις και συνέδρια, δαπάνες φιλοξενίας και δημόσιες σχέσεις, ανάπτυξη του θρησκευτικού τουρισμού, αξιοποίηση και ανάδειξη κορυφαίων πολιτιστικών εκδηλώσεων και σύνδεσής τους με τον τουρισμό καθώς και εκπαίδευση σε συναφή με τον τουρισμό αντικείμενα μέσα από τα Κέντρα Διά Βίου Μάθησης.

Μάλιστα, όπως τονίζεται , ιδιαίτερη βαρύτητα δίνεται στο brand name της περιοχής και στην ανάπτυξη κάθε μορφής σύγχρονης προβολής (ιστοσελίδα, κοινωνικά δίκτυα κ.α.) που μπορεί να αναπτύξει ο Δήμος Κατερίνης.

Ο προϋπολογισμός για το πρόγραμμα τουριστικής προβολής για το 2020 ανέρχεται στις 100.000€.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Επιτροπής Τουριστικής Προβολής, που έγινε παρουσία του Μητροπολίτη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεωργίου έγινε αναφορά σε πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει ο Δήμος Κατερίνης για την ενίσχυση της τουριστικής φυσιογνωμίας των ακτών.

Όπως ανέφερε μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος, στην Παραλία δημιουργείται η πρώτη μονάδα μεταφόρτωσης ρεύματος σε ηλεκτρικά αυτοκίνητα και θα δημιουργηθεί και θέση πάρκινγκ, ενώ η δημοτική αρχή προχωρά σε αγορά ηλεκτρικών μηχανημάτων καθαριότητας που θα χρησιμοποιηθούν την τουριστική σεζόν στην παραλιακή ζώνη.

Επίσης, θα προκηρυχθεί διαγωνισμός για να τοποθετηθούν ηλεκτρικά ποδήλατα και ηλεκτρικά πατίνια στην παραλία, την Ολυμπιακή Ακτή και τον Κορινό για το καλοκαίρι τα οποία θα μεταφέρονται στην Κατερίνη τους χειμερινούς μήνες. Ακόμη, έγινε αναφορά στη διαδικασία αποκατάστασης της προβλήτας στον οικισμό της Παραλίας

Από την πλευρά του ο Γιώργος Νταντάμης αναφέρθηκε στο ζητούμενο της Τουριστικής Επιτροπής που είναι να αναδείξει το brand name της περιοχής μας, ώστε να υπάρξει επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου, ώστε να δεχόμαστε επισκέπτες όλο το χρόνο.

https://cyber-shop.gr/

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Image