Με πρωτοβουλία της Αναπληρώτριας Τομεάρχη Περιβάλλοντος και Ενέργειας της Κ.Ο. ΣΥ.ΡΙΖ.Α., Χαράς Καφαντάρη, και τη συνυπογραφή 55 Βουλευτών του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.,μεταξύ των οποίων και της βουλεύτριας Πιερίας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α Ελισσάβετ(Μπέττυ) Σκούφα, κατατέθηκε σήμερα ερώτηση προς το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας με θέμα το μέλλον των Φορέων Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών (ΦΔΠΠ).

Μόλις 10 νέα κρούσματα του κορονοϊού στη χώρα μας ανακοινώθηκαν την Τρίτη στην απογευματινή ενημέρωση του Υπουργείου Υγείας, με το σύνολο να ανέρχεται στα 2.892, ενώ όπως αναφέρθηκε σταματούν οι συνεντεύξεις τύπου και θα εκδίδεται ανακοίνωση μία φορά την εβδομάδα.

baraliakosfonv

Επί του Νομοσχεδίου του Υπουργείου Τουρισμού με θέμα «Ειδικές μορφές τουρισμού και διατάξεις για την τουριστική ανάπτυξη» τοποθετήθηκε με ομιλία του στη Βουλή ο βουλευτής Πιερίας ΝΔ κ.Φώντας Μπαραλιάκος.

sfikakastanias

Για δεύτερη φορά επανήλθε με προσωπική της ερώτηση η βουλεύτρια Πιερίας Ε. Σκούφα προς τους Υπουργούς Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος - Ενέργειας

Στην υλοποίηση κι εφαρμογή του προγράμματος καταπολέμησης της σφήκας καστάνου, μετά την ελεγχόμενη εξαπόλυση του ωφέλιμου εντόμου Torymus sinensis το 2018 στην Πιερία και αλλού, αναφέρεται με ερώτησή της η βουλεύτρια Πιερίας Ε. Σκούφα προς τους υπουργούς Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και Περιβάλλοντος και Ενέργειας. Την ερώτηση συνυπέγραψαν και οι υπεύθυνοι τομεάρχες - βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ κ.κ. Σταύρος Αραχωβίτης και Σωκράτης Φάμελλος.

anthokomiki2020

Άνοιξε τις πύλες της η 3η Ανθοκομική Έκθεση Κατερίνης που θα λειτουργήσει έως και 31η Μαΐου, στην αυλή του Καπνικού Σταθμού. Η έκθεση θα είναι ανοιχτή καθημερινά από τις 10:00 το πρωί έως τις 9 το βράδυ.

Σελίδα 1 από 72

Image

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Image

Please publish modules in offcanvas position.