Έχουμε εκφράσει ως κόμμα πάρα πολλές φορές τις ευχαριστίες μας προς το υγειονομικό προσωπικό για την υπερπροσπάθεια του στην αντιμετώπιση της Α’ φάσης της πανδημίας.

kateriniantfd
Καθαρίσαμε σήμερα ένα τοίχο από εμπρηστικά, υβριστικά συνθήματα που στοχοποιούσαν συμπολίτη μας, πρώην βουλευτή

Η Κατερίνη, πόλη ανοιχτή στις αρχές του 20ού εικόνα σε πρόσφυγες και εσωτερικούς μετανάστες, πρέπει να γίνει σήμερα πόλη κλειστή  στη ρητορική και τις πρακτικές του φασισμού, του νεοναζισμού και της ακροδεξιάς.

Η πορεία της πανδημίας του κορωνοϊού εμφανίζει επιδείνωση στη χώρα μας και στο νομό Πιερίας το τελευταίο διάστημα. Στο νομό Πιερίας από τις 11/09/2020 επιβλήθηκαν επιπλέον μέτρα με στόχο τον περιορισμό και τον έλεγχο της εξάπλωσης του κορωνοϊού στον πληθυσμό.

Ανακοίνωση του Τμήματος προσφυγικής και μεταναστευτικής πολιτικής της Ν.Ε Πιερίας ΣΥ.ΡΙΖ.Α-Προοδευτική Συμμαχία

Για μια ακόμη φορά, με τις εικόνες στην Μόρια, γινόμαστε μάρτυρες μιας κατάστασης, η οποία δεν έχει καμία σχέση με ένα κράτος που θέλει να λέγεται πολιτισμένο και κράτος δικαίου. Οι ευθύνες της κυβέρνησης είναι τεράστιες γιατί επέλεξε να επενδύσει σε μια ακροδεξιά ρητορική και σε ακροδεξιές πολιτικές δυνάμεις οδηγώντας το προσφυγικό ζήτημα εκτός ελέγχου πλέον.

Η Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων των Δ.Ε. Κατερίνης, συντάσσεται πλήρως με τα αιτήματα της Ομοσπονδίας Ενώσεων Γονέων & Κηδεμόνων Κεντρικής Μακεδονίας στην διεκδίκηση όλων εκείνων των προϋποθέσεων που θα διασφαλίσουν σε μέγιστο βαθμό την ασφάλεια και υγεία μαθητών και εκπαιδευτικών.

sxoleioaithousa

Διεκδικούμε την ασφαλή λειτουργία των σχολείων, την κάλυψη όλων των κενών και τα εργασιακά δικαιώματα αναπληρωτών και μόνιμων συναδέλφων.

Σελίδα 1 από 22

Image

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Image
Image
Image