Επιμορφωτικό σεμινάριο με θέμα «Εισαγωγή στην Προφορική Ιστορία»

seminariopfo

Η Ομάδα Προφορικής Ιστορίας Κατερίνης σε συνεργασία με την Ένωση Προφορικής Ιστορίας και τον Ποντιακό Σύλλογο Κατερίνης Παναγία Σουμελά  διοργανώνει και πάλι (το αρχικό του Μαρτίου 2020 ματαιώθηκε λόγω της πανδημίας) Επιμορφωτικό Σεμινάριο με θέμα «Εισαγωγή στην Προφορική Ιστορία».

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 24 -25 Σεπτεμβρίου 2022 στην Πολιτιστική Στέγη του Συλλόγου Παναγία Σουμελά.  Το σεμινάριο απευθύνεται σε όλους όσους ενδιαφέρονται για τη μεθοδολογία, τη θεωρία και την πρακτική του συγκεκριμένου επιστημονικού πεδίου ανεξάρτητα από την επαγγελματική τους ιδιότητα και η συμμετοχή σε αυτό είναι δωρεάν.

Λόγω του διαδραστικού και βιωματικού χαρακτήρα του σεμιναρίου οι συμμετέχοντες δεν μπορούν να ξεπερνούν τον αριθμό των  25 ατόμων. Καλούνται όσοι ενδιαφέρονται να το παρακολουθήσουν να αποστείλουν συμπληρωμένη τη συνημμένη αίτηση συμμετοχής (είναι σε μορφή .docx για εύκολη συμπλήρωση χωρίς υπογραφές και scanner)  σε κάποιο από τα email των μελών της ομάδας: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και zgialtou@ hotmail.com ή να δηλώσουν τα στοιχεία τους και την πρόθεσή τους να συμμετάσχουν στο σώμα του mail.     

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Image
Image

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Image
Image