Τginaikasepolmeo

ην Ισλανδική ταινία «Γυναίκα σε πόλεμο», σε σκηνοθεσία Μπένεντικτ Έρλινγκτον, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν οι σινεφιλ την Τρίτη 2 Αυγούστου στο Δημοτικό Ανοιχτό Θέατρο του Πάρκου Κατερίνης.

meliossafisa

1η Θερινή Αγορά Μελιού Πιερίας είναι γεγονός! Ο Μελισσοκομικός Σύλλογος Πιερίας και ο Δήμος Κατερίνης συνδιοργανώνουν, στην Κεντρική πλατεία της Παραλίας Κατερίνης, από 27 έως 31 Ιουλίου, μία πρωτότυπη αγορά μελισσοκομικών προϊόντων, που παράγονται από τους μελισσοκόμους της Πιερίας.

mo motherearth

Ο μύθος “Μεγάλη Μητέρα”, “Μητέρα Θεά” ή “Μητέρα Γη” είναι ένα αρχέτυπο μοντέλο γυναίκας που επαναλαμβάνεται σε διάφορες μυθολογίες ανά τον κόσμο. Αρχέτυπο της χορηγού της υλικής και πνευματικής τροφής, ο συμβολισμός της αναγέννησης των γενεών και της αιωνιότητας της ζωής με την εναλλαγή του παλαιού και του καινούργιου.

bibliothekkalor1

Το γεμάτο ενθουσιασμό, δημιουργικό καλοκαιρινό ταξίδι με πρωταγωνιστές 200 και πλέον παιδιά ηλικίας 4 έως και 8 ετών έχει ήδη ξεκινήσει και θα διαρκέσεις έως το τέλος Αυγούστου, στο φιλόξενο και ανακαινισμένο χώρο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κατερίνης. Ο λόγος για τις όμορφες εμπειρίες και ποικίλες δράσεις, με σκοπό την προαγωγή της φιλαναγνωσίας και την ευαισθητοποίηση των μικρών φίλων του βιβλίου.

Σελίδα 1 από 45

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Image
Image

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Image
Image