• Στην Κατερίνη σε προεκλογική συγκέντρωση το Σάββατο ο Κυριάκος Μητσοτάκης

  Στην πλατεία Ελευθερίας στην Κατερίνη θα βρεθεί το απόγευμα του Σαββάτου ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο τύπου του κόμματος.

  Παρασκευή 09 Ιουνίου

 • Νίκος Ανδρουλάκης: «Είμαστε ο χώρος που αγωνίζεται για τις ιδέες της κοινωνικής δικαιοσύνης»

  Στην Κατερίνη περιόδευσε το πρωί της Παρασκευής ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης.

  Παρασκευή 09 Ιουνίου

 • Θέρος | Το αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων του τριημέρου

  Η πρώτη καλοκαιρινή πολυθεματική γιορτή που διοργανώνει ο Δήμος Κατερίνης στα παράλιά του, στην αμμουδιά και στους τουριστικούς προορισμούς της Παραλίας, της Ολυμπιακής Ακτής και του Κορινού!

  Παρασκευή 09 Ιουνίου

 • Σάκης Γκούνας: «Όλοι μαζί δίνουμε τον αγώνα για τις ζωές μας»

  Κλιμάκιο των υποψηφίων βουλευτών και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ –ΠΣ Πιερίας, περιόδευσε στο Αιγίνιο, μοιράζοντας το φυλλάδιο με το πρόγραμμα και μιλώντας στους πολίτες για το διακύβευμα των εκλογών της 25ης Ιουνίου.

  Παρασκευή 09 Ιουνίου

 • Ευρωβαρόμετρο: Πτώση του βιοτικού επιπέδου για σχεδόν 7 στους 10 Έλληνες

  Το 66% των Ελλήνων διαπιστώνει πτώση στο βιοτικό του επίπεδο, ενώ το 85% δηλώνει ότι είναι δυσαρεστημένο με τα μέτρα που έχει λάβει η ελληνική κυβέρνηση για να αντιμετωπίσει την ακρίβεια, ενώ πολύ αρνητική είναι και η άποψη για την ΕΕ σε σχέση με την ακρίβεια.

  Πέμπτη 08 Ιουνίου

 • Συνεδρίασε η Διακομματική Επιτροπή εν όψει των βουλευτικών εκλογών

  Η συνεδρίαση  της  Διακομματικής Επιτροπής, την οποία συγκάλεσε ο Δήμος Κατερίνης, ενόψει των βουλευτικών εκλογών της 25ης Ιουνίου 2023, πραγματοποιήθηκε σήμερα, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχιακού Μεγάρου. Την συνεδρίαση συντόνισε ο αντιδήμαρχος Διοικητικών/Οικονομικών υπηρεσιών, Λάζος Ντόντης, ο οποίος καλωσόρισε τους εκπροσώπους των πολιτικών κομμάτων, τους ευχαρίστησε για την συνεργασία στις εκλογές της 21ης Μαΐου, ενώ ευχήθηκε καλό και πολιτισμένο πολιτικό αγώνα. Παράλληλα, διευκρίνισε ότι στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του, ο Δήμος Κατερίνης και οι υπηρεσίες του, θα βρίσκονται στη διάθεση των κομμάτων κατά την προεκλογική περίοδο.

  Πέμπτη 08 Ιουνίου

 • Προεκλογικές επαφές και δράσεις του ΠΑΣΟΚ στην Πιερία

  Σε πλήρη κινητικότητα, εν όψει των επαναληπτικών εκλογών της 25ης Ιουνίου, βρίσκεται το ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής στην Πιερία. Στο πλαίσιο της επικοινωνίας και της ενημέρωσης των πολιτών αλλά και της περαιτέρω ευαισθητοποίησής τους για την κρισιμότητα των εκλογών, η Νομαρχιακή Επιτροπή εκλογικού αγώνα υλοποιεί ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα επαφών και δράσεων.

  Πέμπτη 08 Ιουνίου

 • Αλέξης Τσίπρας από την Κατερίνη: «Δίκαιη κοινωνία και ευημερία για όλους»

  Στην Κατερίνη συνέχισε την περιοδεία του μετά τη Θεσσαλονίκη το μεσημέρι της Τρίτης, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας.

  Τρίτη 06 Ιουνίου

 • Πενήντα τρεις γυναίκες συγγραφείς ενώνουν τις φωνές τους

  Πενήντα τρεις γυναίκες συγγραφείς της σύγχρονης ελληνικής λογοτεχνίας ενώνουν τις φωνές τους σε μία Φωνή, θέλοντας να μιλήσουν για την πραγματικότητα της έμφυλης βίας, ορατής και αόρατης, για τις δομές της έμφυλης κυριαρχίας στην πολυπλοκότητά τους, για τα βιώματα της καταπίεσης αλλά και του αγώνα για ενδυνάμωση, χειραφέτηση, αληθινή συντροφικότητα και αλληλεγγύη.

  Δευτέρα 05 Ιουνίου

 • Θέρος | Μία τριήμερη καλοκαιρινή πολυθεματική γιορτή στην Κατερίνη

  Το πρώτο μεγάλο τριήμερο καλοκαιρινό event του Δήμου Κατερίνης με δράσεις στην Παραλία, στην Ολυμπιακή Ακτή και στον Κορινό έρχεται στις 9, 10 & 11 Ιουνίου. Ο λόγος για το "Θέρος", την πρώτη καλοκαιρινή πολυθεματική  γιορτή που διοργανώνει η Αντιδημαρχία Τουρισμού.

  Δευτέρα 05 Ιουνίου

 • Την Κατερίνη επισκέπτεται ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Αλέξης Τσίπρας

  Την Τρίτη 6 Ιουνίου 2023 ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ επισκέπτεται την Κατερίνη.

  Δευτέρα 05 Ιουνίου

 • ΙΕΛΚΑ: Δύο στους τρεις καταναλωτές διαλέγουν τα πιο φτηνά τρόφιμα

  Η τελευταία έρευνα πραγματοποιήθηκε την εβδομάδα 6-10 Μαΐου 2023 και αφορούσε ανάμεσα σε άλλα θέματα και την αντιλαμβανόμενη επίδραση των ανατιμήσεων στις καταναλωτικές συνήθειες στην Ελλάδα

  Παρασκευή 02 Ιουνίου

 • Συνεδρίαση της διευρυμένης Νομαρχιακής Επιτροπής Πιερίας του ΠΑΣΟΚ

  Το απόγευμα της Δευτέρας 29 Μαΐου 2023 συνεδρίασε η διευρυμένη Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής νομού Πιερίας στα τοπικά γραφεία της στην Κατερίνη, με θέμα την ανάλυση του εκλογικού αποτελέσματος, τη συγκρότηση επιτροπής εκλογικού αγώνα και τον προγραμματισμό δράσεων.

  Παρασκευή 02 Ιουνίου

 • Η Κατερίνη στον πυρήνα των πρώτων «πράσινων» πόλεων

  Στον «πυρήνα» των πρώτων Ελληνικών πόλεων μεσαίου μεγέθους, των πρώτων «πράσινων» πραγματικά πόλεων, που ενσωματώνουν στις διαδικασίες τους την συστηματική καταγραφή, αξιολόγηση και ανάδειξη του αστικού πράσινου, μέσω των «Τεχνολογιών Ψηφιοποίησης», συμπεριλαμβάνεται πλέον η πόλη της Κατερίνης.

  Παρασκευή 02 Ιουνίου

 • Σε δημόσια διαβούλευση ο Κανονισμός Καθαριότητας του Δήμου Δίου - Ολύμπου

  Αναρτήθηκε για δημόσια διαβούλευση στην ιστοσελίδα του Δήμου Δίου-Ολύμπου το σχέδιο μελέτης του Κανονισμού Καθαριότητας του Δήμου, όπως συντάχθηκε από το τμήμα Καθαριότητας, Ανακύκλωσης και Συντήρησης Πρασίνου.

  Παρασκευή 02 Ιουνίου

 • Προετοιμασία για το 52ο Φεστιβάλ Ολύμπου

  Το δεύτερο μετά την πρώτη πεντηκονταετία Φεστιβάλ Ολύμπου ετοιμάζεται να ανοίξει την αυλαία του. Εκ των πραγμάτων η περίοδος απαιτεί την εγρήγορση της προετοιμασίας. Η διοίκηση, ο καλλιτεχνικός διευθυντής, οι συνεργάτες ανέλαβαν τομείς ευθύνης, ώστε όλα να είναι έτοιμα στον άμεσο χρόνο.

  Πέμπτη 01 Ιουνίου

 • Σημαίνει κάτι η επανεκλογή Ερντογάν για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις;

  Η επανεκλογή Ερντογάν στον τουρκικό προεδρικό θώκο την Κυριακή, άσχετα κατά πόσο ήταν αναμενόμενη, ή το αντίστροφο, προσέλκυσε δικαιολογημένα το παγκόσμιο ενδιαφέρον και κατέστη αντικείμενο πληθώρας σχολιασμών και πάσης φύσεως αναλύσεων. Για εμάς, εδώ στην Ελλάδα, ωστόσο, το κεντρικό ερώτημα είναι τι σημαίνει η συνέχιση της εξουσίας Ερντογάν για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις και αν αυτή πρόκειται να επιφέρει καινούργια δεδομένα στον καμβά των γεωπολιτικών εξελίξεων της περιοχής.

  Πέμπτη 01 Ιουνίου

 • Θυροκολλήθηκε το προεδρικό διάταγμα για τη διάλυση της βουλής και την προκήρυξη των εκλογών

  Θυροκολλήθηκε το ΠΔ για τη διάλυση της προσωρινής Βουλής και την προκήρυξη των εκλογών της 25ης Ιουνίου. Εκτός από την ημερομηνία διεξαγωγής της εκλογικής αναμέτρησης, στο ΠΔ αναγράφεται ότι στις 3 Ιουλίου θα γίνει η σύγκληση της Βουλής που θα προκύψει για την καθιερωμένη ορκωμοσία.

  Τρίτη 30 Μαϊος

 • Σύμφωνο συνεργασίας συνυπέγραψαν οι δήμαρχοι Κατερίνης και Κάρλοβο Βουλγαρίας

  Το καθοριστικό βήμα αμοιβαίας συνεργασίας σε μία σειρά από καίριους τομείς, όπως ο τουρισμός, ο πολιτισμός, ο αθλητισμός, το εμπόριο κ.α. έκαναν οι Δήμοι Κατερίνης και Κάρλοβο (περιφέρειας Plovdin, Δημοκρατία της Βουλγαρίας).

  Τρίτη 30 Μαϊος

 • Επιστολή Σπύρου Κουλκουδίνα στον πρόεδρο του ΕΛΓΑ για τις ζημίες σε αγροτικές καλλιέργειες

  Τα σοβαρά προβλήματα στις αγροτικές καλλιέργειες της Πιερίας λόγω των παρατεταμένων βροχοπτώσεων καθόλη τη διάρκεια της καλλιεργητικής περιόδου αλλά και της χαλαζόπτωσης που έπληξε αγροτικές περιοχές του νομού την Πέμπτη 25 Μαΐου 2023, καταθέτει με επιστολή του στον Πρόεδρο του ΕΛ.Γ.Α. Αλέξανδρο Λυκουρέντζο ο νεοεκλεγείς βουλευτής Πιερίας Σπύρος Κουλκουδίνας.

  Τρίτη 30 Μαϊος

 • Η Εκκλησία βρίσκεται υπεράνω κομμάτων ή συγκεκριμένων υποψηφίων

  Έπειτα από φήμες που κυκλοφόρησαν τις τελευταίες ημέρες, μετά την εξαγωγή των εκλογικών αποτελεσμάτων, ανακοινώνεται από την Ιερά Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος ότι, κατά παγία τακτική, η Εκκλησία βρίσκεται υπεράνω κομμάτων ή συγκεκριμένων υποψηφίων.

  Σάββατο 27 Μαϊος

 • Ο Σάκης Γκούνας για τις καταστροφές σε καλλιέργειες από την χαλαζόπτωση

  Αμέσως μετά την επιστροφή του από την Αθήνα όπου συμμετείχε στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ο νεοεκλεγμένος  βουλευτής Πιερίας κ. Αθανάσιος Γκούνας, ενημερώθηκε για τις καταστροφές από την πρόσφατη σφοδρή χαλαζόπτωση και βροχόπτωση στο Ελατοχώρι, τη Ρητίνη και τον Μοσχοπόταμο.

  Σάββατο 27 Μαϊος

 • Σύσκεψη για την καταστροφή στις καλλιέργειες κερασιών στην Πιερία

  Σύσκεψη για το πρόβλημα που ανέκυψε μετά την επικράτηση ακατάλληλων καιρικών συνθηκών για την καλλιέργεια της κερασιάς, με αποτέλεσμα την ολοκληρωτική καταστροφή και τον εκμηδενισμό της παραγωγής στις υπερπρώιμες και πρώιμες ποικιλίες που καλλιεργούνται στην Πιερία, πραγματοποιήθηκε στο γραφείο της αντιπεριφερειάρχη Πιερίας Σοφίας Μαυρίδου.

  Σάββατο 27 Μαϊος

 • Βραδιά Αργεντίνικου tango στο ανοιχτό θέατρο πάρκου στο Λιτόχωρο

  Βραδιά Αργεντίνικου tango με ζωντανή μουσική από τους Narcotango Buenos Aires θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 28 Μαΐου 2023 (ώρα 20:30) στο ανοιχτό θέατρο του πάρκου Λιτοχώρου, στο πλαίσιο του International Tango Weekend.

  Σάββατο 27 Μαϊος

 • Η σύνθεση της νέας υπηρεσιακής κυβέρνησης με πρωθυπουργό τον Ιωάννη Σαρμά

  Ανακοινώθηκε η σύνθεση της υπηρεσιακής κυβέρνησης που θα οδηγήσει τη χώρα στις εκλογές 2023, μετά την ορκωμοσία του υπηρεσιακού πρωθυπουργού, Ιωάννη Σαρμά. Η νέα κυβέρνηση θα ορκιστεί την Παρασκευή.

  Παρασκευή 26 Μαϊος

Image
Image